Ovi horoskopski znakovi vole gomilati stvari i ne žele se ničega odreći

Ilustracija: Shutterstock

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

VEĆINA ljudi čuva stvari za koje znaju da će ih upotrijebiti u nekom trenutku. S druge strane, postoje i oni koji čuvaju nepotrebne predmete i ničega se ne žele odreći. Takve osobe sklone su gomilanju stvari, a u astrologiji se smatra da su najčešće rođene u ovim znakovima.

Bik

Bikovi žele posjedovati lijepe stvari. Često kupe nešto što im se svidi, ali im uopće nije potrebno. Kupljene predmete ili odjeću upotrijebe jednom ili dvaput, nakon čega ih spremaju na sigurno mjesto. Posesivni su prema svemu što posjeduju i ne odriču se onoga što je njihovo, iako su duboko u sebi svjesni da im gomila bespotrebnih predmeta samo zauzima dragocjeni prostor.

Rak

Rak je još jedan znak koji se jako veže za predmete. Teško im se odvojiti od stvari za koje ih vežu sjećanja, no oni će vjerojatno pridodati sentimentalnu vrijednost gotovo svakom predmetu koji su dobili na dar. Rakovi ne čuvaju samo poklone, već i ulaznice od koncerta, račune, salvete i sve ono što ih podsjeća na neki lijepi trenutak iz prošlosti.

Ribe

Ribe imaju duboke emocije, što može dovesti do sklonosti gomilanju, ali kod njih razlog može biti i loša organizacija. Mnoge Ribe imaju kod kuće gomilu kutija u kojima čuvaju odjeću, cipele, nakit, ukrase za dom ili knjige. Iako ih ne koriste, ne žele ih se odreći. Uvjerene su da će im jednog dana zatrebati pa ih ljubomorno čuvaju samo za sebe.

Pročitajte više