Ovi znakovi na prvi se pogled uopće ne slažu, ali mogu biti odličan par

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKI znakovi prema astrologiji nisu kompatibilni, ali mogu dobro funkcionirati zajedno. Najčešće se radi o znakovima koji imaju drugačije želje i ciljeve, ali ih može povezati neka sličnost ili zajednička osobina na kojoj potom dalje grade vezu. Ovo su parovi koji su neobični, ali ustvari mogu biti dobar spoj.

Ribe i Strijelac

Ovo je prilično neobičan par. Ribe su osjetljive, dok su Strijelci usmjereni na avanturu i uzbuđenje. Ipak, imaju jednu zajedničku osobinu, a to je da oboje stavljaju naglasak na ljubav. Osim toga, Ribina maštovita i podatna priroda može se dobro nadopunjavati sa Strijelčevom strašću i otvorenošću prema novim iskustvima.

Djevica i Vodenjak

Oboje su tvrdoglavi i suzdržani, ali mogu dobro funkcionirati kao par. Motivirani su i uporni i to je nešto čemu se dive jedno kod drugoga. Djevice su realnije i razumnije, dok Vodenjak uvijek ima velike snove i vizije. Dobar su spoj jer kreativni Vodenjak može pomoći Djevici da se opusti, a ona njega može spustiti na zemlju kada se previše zanese.

Ovan i Škorpion

Ovi ljudi čine eksplozivan spoj. Oboje su strastveni, no Škorpioni se doimaju mirnijima jer su promišljeniji od naglih Ovnova. Osim strastvene naravi, zajedničko im je i da bi oboje radije riskirali nego živjeli jednoličnim i dosadnim životom. Kad se povežu, oko njih uvijek frcaju iskre, no uz više truda i strpljenja s obje strane ova bi veza mogla dobro funkcionirati.

Blizanci i Rak

Blizanci i Rak na prvi pogled nemaju ništa zajedničko, no mogli bi se dobro slagati jer oboje pridaju veliku važnost druženju i privrženosti. Rak uči Blizanca da bude smireniji i realniji, dok Blizanci navode Raka da bude društveniji i otvoreniji prema novim iskustvima. Iako su posve različiti, potajno se poštuju pa bi i ova veza mogla uspjeti.

 

Pročitajte više