Ovih pet horoskopskih znakova teško se nosi s prekidom

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Svatko se s prekidima nosi na svoj jedinstven način. Dok se neki nose s lakoćom, drugi se ne mogu pomiriti s tim da je njihova ljubavna priča završila. Ovi horoskopski znakovi teško se nose s prekidom.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emotivnosti i dubokim vezama. Kada dođe do prekida, to za njih može biti poput pravog emocionalnog potresa. Ne samo da će teći suze, već će Rakovi provoditi noći razmišljajući o svakom trenutku provedenom s bivšim partnerom.

Njihova osjećajnost i potreba za sigurnošću čine ih ranjivima, ali s vremenom će se oporaviti.

Vaga

Vage su prave umjetnice ljubavi, a prekidi za njih su kao umjetnička kriza. Zbog svoje potrebe za ravnotežom i harmonijom, Vage će se osjećati disbalansirano kada ih pogodi ljubavni brodolom. Analizirat će svaku sitnicu veze i pitati se gdje su pogriješile.

Njihova ljubaznost i strah od konflikata čine ih osjetljivima na prekide, ali uz podršku prijatelja i obitelji Vage će brzo opet biti spremne za romantiku.

Škorpion

Škorpioni su strastveni i intenzivni u svemu što rade, pa tako i u ljubavi. Kada stigne prekid, njihova intenzivna emocionalna reakcija može biti zastrašujuća. Osjećat će se izgubljeno i ranjivo, možda čak i skloni osveti. No, taj intenzitet može im pomoći da se brže izbore s tugom i krenu dalje. Škorpioni će učiti iz svojih ljubavnih pogrešaka i rasti kao osobe.

Ribe

Ribe su sanjari i empatične duše koje duboko proživljavaju svoje veze. Kada do prekida dođe, Ribe će se suočiti s oceanom emocija. Plakat će, sanjariti i možda se utapati u tugu. Njihova kreativnost može im pomoći da izraze svoje osjećaje kroz umjetnost ili glazbu.

Iako im treba vremena da prebole prekid, Ribe će naposljetku izaći iz svog svijeta snova i otvoriti se za nove prilike.

Lav

Lavovi vole biti u središtu pažnje i često traže partnera koji će ih obožavati. Kada veza završi, osjećaju se kao da su izgubili svoj sjaj. Njihova ponosna priroda može im otežati podnošenje prekida jer im nije lako priznati da su ranjivi. No, s vremenom će se lavovi prisjetiti svoje samopouzdanosti i vratiti se svom sjajnom životu.

Pročitajte više