Pet horoskopskih znakova koji se ne žele iseliti od roditelja

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ZBOG kulture u kojoj živimo, teško se odvojiti od roditelja. Veliki broj mladih ostaje živjeti s njima do 30-ih godina, neki i duže. No ovi znakovi nisu spremni odseliti od svojih roditelja ni pod koju cijenu.

Bik

Bikovi su tvrdoglavi i vole udobnost. Njihov roditeljski dom je mjesto gdje znaju što se gdje nalazi i kako stvari funkcioniraju. Osim toga, vole uživati u domaćoj hrani koju pripremaju roditelji.

Rak

Poznato je da Rakovi cijene obiteljski život i tradiciju. Njihova emotivna i osjetljiva priroda čini roditeljski dom savršenim utočištem. Za Rakove, obiteljska večera i toplina doma ne mogu se mjeriti s bilo kojom avanturom.

Djevica

Djevice su poznate po svojoj praktičnosti. Zašto mijenjati nešto što dobro funkcionira? Roditeljski dom pruža sigurnost i red te one znaju da je tamo sve pod kontrolom.

Jarac

Iako su poznati po svojoj odgovornosti, Jarci cijene stabilnost i tradiciju. Roditeljski dom pruža tu stabilnost i dokle god osjećaju da mogu postići svoje ciljeve i tamo, neće žuriti s iseljavanjem.

Ribe

Vječiti sanjari, Ribe često osjećaju potrebu za zaštitom i ljubavlju koju pruža roditeljski dom. Njihova duboka emocionalna povezanost s obitelji čini odlazak posebno teškim.

Pročitajte više