Tri znaka koja će ovog tjedna imati najviše sreće

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NA POČETKU novog tjedna doznajte kojim znakovima horoskopa zvijezde donose sretne okolnosti i pripremaju ugodna iznenađenja. Doznajte hoćete li se ovog tjedna zaljubiti ili ćete biti uspješni u poslu i dobro zarađivati, a možda baš vas očekuje najbolji provod.

Rakovi

Rakovima će ići na svim poljima života i oni će ovog tjedna imati najviše sreće. Sada je pravi trenutak da budu hrabri i počnu ostvarivati dugoročne želje i ambicije. Trebali bi ciljati visoko jer će planetarni utjecaji podržati njihove napore i donijeti im uspjeh kako na poslu tako i u ljubavi.

Ribe

Ljudi rođeni u ovom znaku imat će najviše sreće u ljubavi. Planetarne vibracije spremaju im brojna iznenađenja. Samci bi se mogli do ušiju zaljubiti u nekoga koga će upoznati na ljetovanju ili prilikom izlaska. Započnu li vezu, sve će njihove romantične težnje biti ostvarene. Vezane Ribe mogle bi proslaviti zaruke ili započeti zajednički život s voljenom osobom.

Blizanci

Blizanci će ovog tjedna odlično zarađivati. Osim mogućeg porasta stalnih primanja, mnoge će obradovati i mogućnost odrađivanja dodatnog solidno plaćenog posla. Oni koji se bave turizmom i ugostiteljstvom zadovoljno će trljati ruke zbog ostvarenog prometa.

 

Pročitajte više