BarkBuddy: Aplikacija za pronalaženje psa bez doma idealnog za vas

Ilustracije: iTunes

ŠIROKI spektar aplikacija za pametne telefone bogatiji je za još jednu. Naime, nedavno je kreirana aplikacija BarkBuddy pomoću koje korisnici mogu pronaći idealnog psa za udomiti.

Sve izgleda vrlo jednostavno. Preuzmete aplikaciju te ispunite upitnik u vašem savršenom psu, a aplikacija će vam zatim ponuditi pse koji traže dom u blizini vašeg mjesta stanovanja i odgovaraju vašim kriterijima, slično kao kod stranica za pronalaženje partnera putem interneta.

Kada pronađete savršenog psa za vas, jednostavno to potvrdite putem aplikacije te dogovorite susret s njim. Ako volite pregledavati slike pasa, a ne namjeravate ni jednoga udomiti, putem aplikacije možete jednostavno podijeliti profile pasa s prijateljima i obitelji putem Facebooka.

Aplikaciju je razvila kompanija Bark & Co koja se inače bavi razvojem proizvoda koji pomažu udomljavanju i usrećivanja pasa. Kako ističu "BarkBuddy je realizacija njihova uvjerenja da bi svatko trebao imati psa u svom životu, kao što bi svaki pas trebao imati svog čovjeka." Više o proizvodu možete pročitati na njegovoj mrežnoj stranici.


 

Pročitajte više