Hrabra Daisy i njezina kolica nova su glavna atrakcija na Instagramu

Foto: Instagram

DAISY će vas natjerati da se zaljubite u nju.

Malena Daisy živi u Los Angelesu, a još dok je bila štene, netko ju je bacio na ulicu te pustio da se snalazi sama, jer mu očito nije odgovarala činjenica da malena ima urođenu deformaciju nogu, zbog čega se jako teško kretala.
 
No, na sreću, do Daisy je nekako stigao njezin trenutni vlasnik Sheen Main, koji ju je udomljavanjem spasio i od sigurne smrti, koja ju je čekala u skloništu u kojem se našla.
 
Ona danas ima 5 godina, sretni dom te posebna kolica, uz koja se uspijeva kretati. Također, svojom je hrabrošću osvojila i brojne obožavatelje diljem svijeta te na Instagramu ima preko 126 tisuća vjernih sljedbenika. Na njemu ih svako malo razveseli nekom zabavnom slikom, a njezin vlasnik ističe kako joj itekako godi pažnja.
 
"Ona je kao rock zvijezda, voli biti u središtu pozornosti", izjavio je. Iako Daisy zahtjeva više brige nego ostali, zdravi psi, njezin vlasnik tvrdi kako mu to nije nikakav problem.
 
"Toliko sam naučio od nje. Njezin pozitivan stav natjerao me da i ja budem takav, kao i to da naučim biti strpljiv. Nikad joj neću moći dovoljno zahvaliti za sve naučene lekcije."
 
Daisy bi uskoro trebala isprobati i 3-D proteze, koje će joj dodatno olakšati kretanje. Sretno malena!

Pročitajte više