Badi je pas koji treba vlasnika koji je spreman za avanture

Azil Dumovec

BADI je mlad pas, križanac američkog stafordskog terijera koji je zapeo u Azilu Dumovec. Oštenjen je 31. ožujka 2017. i pun je energije i ljubavi koje želi s nekim podijeliti. U azil je došao sredinom sedmog mjeseca prošle godine.

Azil ima puno pasa i unatoč tome se što djelatnici i volonteri njime bave svakodnevno, njemu to nije dovoljno. On je željan trčanja, igre, maženja, skakanja.

Za ove pse je poznato da teško podnose kavez pa tako i Badi iz dana u dan psihički propada. Volonteri za njega kažu: "Kada je u društvu čovjeka, radi silnog uzbuđenja ostavlja dojam hiperaktivnog psa kojeg je teško zaustaviti, no ono što Badiju treba samo je konstanta u dnevnim aktivnostima, istrčavanje i trening. Kada zadovolji te svoje potrebe onda postaje beba koja je zainteresirana samo za maženje."

Badi voli učiti nove stvari i sve što mu nedostaje je samo njegova obitelj.

Podijelite njegovu priču i pomozite mu, a sve informacije o njemu možete doznati na e-mail info@dumovec.hr ili na Facebook stranici Azila Dumovec.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više