Beskućnik zamolio za pomoć nakon što su mu ukrali ljubimca štakora

Foto: Facebook

SVAKI grad ima tu (barem) jednu osobu koju svi znaju. Nekada su to ulični svirači, nekada babice s palca, nekada smiješna gunđala, a nekada raspričani djedovi. No svima je jedno isto - imaju posebnu životnu priču i jednostavno su drugačiji od drugih. Sydney ima jednu takvu osobu. Chris je 59-godišnji beskućnik kojeg obožavaju mnogi Australci.

On i njegova štakorica Lucy imaju svoje mjesto u gradu i baš često privlače ljude svojom karizmom. Chris bi pričao s njima, a Lucy bi grickala svoju hranu, spavala ili pozorno slušala njihove razgovore s Chrisovog ramena. No prije nekoliko dana njih su dvoje razdvojeni na užasan način. Chris je otišao na WC, a za to vrijeme netko mu je ukrao Lucy.

To ga je shrvalo pa je zamolio prolaznike za pomoć. Alyson Pearce odlučila mu je pomoći te podijeliti njegovu priču na svom Facebooku. No naglasila mu je kako njezina moć na društvenim mrežama nije toliko jaka. Ljudi su bili šokirani pričom i počeli su je dijeliti na svojim profilima.

Alyson je status na kraju podijelilo 16 000 ljudi. Nadamo se da će to pomoći Chrisu u pronalasku njegove ljubimice, koja sigurno ne bi otišla od njega sama. Iz policije su rekli kako će pregledati nadzorne kamere, no vijesti o Lucy još uvijek nema. 

Pročitajte više