Bila je na rubu smrti i mislili su da neće preživjeti Božić, no dogodilo se čudo

Foto: BerwickAnimalRescue

TIGGY je samo jedna u nizu ljubimaca koji završe na ulicama za božićne blagdane. Mnoge obitelji ostave i napuste svoje ljubimce jer su im teret na skijalištima, u toplim kućicama prekrivenima snijegom i u foteljama pokraj kamina ispred kojih se redovito pije kuhano vino.

Tiggy se našla na ulici usred zime, a pronašli su je nekoliko dana prije Božića. Imala je samo deset kilograma i bila je toliko mršava da su joj doslovno mogli prebrojati sva rebra. Bila je u toliko lošem stanju da je nisu mogli ostaviti u azilu, nego je zahtijevala kućnu njegu i osobu koja će biti uz nju cijelo vrijeme.

Iako su svi mislili da sa svojih deset kilograma i gotovo bez ijedne dlake neće preživjeti Božić, ona im je pokazala da ima golemu želju za životom. Dogurala je do 18 kilograma, a brigu, strah i traume ostavila je sa strane.

Pokazala je svoju osobnost, pokazala je da je vesela i prepuna ljubavi te da obožava igru u prirodi. Naravno, ovo zadnje samo kada je lijepo vrijeme. Kišu i hladnoću izbjegava, a u sebi ima toliko ljubavi da može ugrijati cijelu obitelj. Uskoro, kada se posve oporavi, seli se u svoj zauvijek dom, gdje je čekaju još dvije njuškice i obitelj koja je nikada neće napustiti. 

 

Pročitajte više