ČUDESNA TRANSFORMACIJA - od zvijeri do ljepotice u par mjeseci

Screenshot

VIDJEVŠI fotografiju koja prikazuje njemačku ovčarku Frannie prije i poslije oporavka, nismo mogli vjerovati da je riječ o istom psu!

Saznavši njezinu priču, odlučili smo je podijeliti s vama i pokazati primjer što se sve uz puno ljubavi i suosjećanja može učiniti. Jer da toga nije bilo, Frannie vjerojatno ne bi preživjela.

Priča o njoj počinje 16. prosinca 2015. kada su članovi Val's Pals GSD and Large Paw Rescue, organizacije iz Houstona koja se specijalizirala za spašavanje velikih pasa, dobili dojavu "o napuštenom psu koji jede lešine uginulih životinja".

Nakon što su je drugog jutra locirali i uhvatili otkrili su i razlog! Za razliku od pasa njezine dobi (2 do 3 godine) koji u prosjeku teže 30-ak kilograma, u trenutku pronalaska Frannie je imala jedva 10 kg, što je sugeriralo kako je sustavno bila izgladnjivana.

Srećom, uz puno ljubavi i pažnje Frannie se polako oporavila. Nakon sedam mjeseci kao potpuno drugačiji pas pronašla je novi dom koji dijeli sa svojom novom obitelji koja je uz Frannie udomila još jednog psa.

Pročitajte više