Dupini poludjeli od sreće kada su ugledali ljenjivca i postali hit na internetu

Foto: TX State Aquarium

OVIH dana previše je crnih vijesti. Iako nam se često čini da se oko nas ne događa baš ništa dobro, ponekad je potrebno pogledati bolje i ne držati se toliko za tugu, strah i neizvjesnost. Vjerujemo da je to mnogim ljudima teško učiniti, no ako se okrenemo prirodi i životinjama, vidjet ćemo da je u njihovom svijetu poprilično šareno.

Priroda se čisti od štetnih čovjekovih utjecaja, a životinje su slobodnije no ikada. Osim što divlje životinje ovih dana šetaju ulicama metropola, životinje iz ZOO vrtova su sretnije i slobodnije no ikada. Mnoge od njih uživaju u obilascima akvarija i ZOO vrtova, a pri upoznavanju s novim vrstama u njima se budi neviđena sreća.

Pravi primjer za to je video čikaškog akvarija Shedd, u kojem pingvini slobodno trče te fotografije zološkog vrta Pairi Daiza iz Belgije, na kojima smo vidjeli orangutane koji uživaju u društvu vidra. No ovih dana popularne su postale fotografije i video teksaškog Akvarija (TX State Aquarium) u kojem je glavni lik omiljena životinja mnogi ljudi. Radi se, naravno, o ljenjivcu, kojeg su zaposlenici odveli u obilazak u kojem su mu se najviše obradovali dupini. U nastavku pogledajte preslatki video i fotke koje su oduševile svijet. 

 

Pročitajte više