FOTO Upoznajte Waltera, engleskog buldoga koji ima vrlo čudnu naviku

Foto: Facebook

OVO je Walter, engleski buldog koji živi u Washingtonu. Walter, kao i svi drugi psi, obožava ići u park, trčati, "hrvati" se sa svojom sekom macom, spavati i odmarati.

No, postoji nešto potpuno drugačije kod ovog preslatkog psa. Walter obožava sjediti na fotelji poput čovjeka. Tu je naviku stekao nakon što mu je njegova vlasnica prestala davati svoju hranu.

Za vrijeme večere davala bi mu zalogaje svoje hrane, ne znajući da će zbog toga raditi stvar koja će mnogima ići na živce. Kada je Waltera povela na zabavu svojih prijatelja, primijetila je da on ide od stola do stola i pogledom ljude moli za zalogaj njihove hrane.

Shvatila je da je ta navika vrlo iritantna i prestala mu je davati hranu tijekom večere. No, njemu se to nimalo nije svidjelo. On je, u znak protesta, odlučio sjesti u fotelju i buljiti u nju tijekom cijele večere.

Kasnije se to pretvorilo u naviku i uživanje. Njegova vlasnica ima kamere pomoću kojih može motriti na svoje ljubimce dok je nema doma. Kada je pregledavala snimke, shvatila je da Walter većinu vremena provodi na fotelji, sjedeći poput čovjeka i gledajući TV.

Ta njegova navika začudila ju je, a kada ju je podijelila s ostatkom svijeta, svi su ostali šokirani. 

 

Pročitajte više