Hiperaktivni pas vlasnicu pokušao probuditi na presmiješan način

Screenshot: YouTube

NAŠI nas ljubimci često ne žele pustiti na miru. Kada si zacrtaju neke stvari, jednostavno mora biti po njihovom. Nekada nam ne dopuštaju odmor jer se baš u tom trenutku žele igrati ili ići u šetnju. Svaki vlasnik dobro zna koliko puta je potrebe svog ljubimca stavio ispred svojih potreba i svatko će priznati da mu to nije nimalo teško.

Ljudi se koriste raznim metodama i spravama kako bi se ujutro probudili radi odlaska na posao i svakodnevnih obaveza. Neki navijaju alarme na mobitelima, neki imaju stare dobre budilice, neki preferiraju modernije, a neki se pak bude uz pomoć drugih ljudi.

No oni koji imaju ljubimce dobro znaju da njima takve stvari nisu potrebne. Psi imaju potrebe pa čak i ako su spavalice, u jednom će vas trenutku probuditi zbog nužde. Kada obave sve što trebaju, nastavit će spavati.

No ako nisu toliki ljubitelji spavanja, mrcvarit će vas dok ne ustanete i ne poigrate s njima. Ovaj zlatni retriver definitivno je jedan od njih. On svojoj vlasnici svakoga jutra priredi hiperaktivno buđenje kojem se ne možeš dugo opirati.

Pročitajte više