Izbacili su ga na autocestu, a ovaj se dječak našao na pravom mjestu u pravo vrijeme

Foto: Screeshot

NEKAD se jednostavno nađemo na pravom mjestu u pravo vrijeme. To je slučaj i u ovoj priči. Četrnaestogodišnji dječak i njegova mama našli su se tamo baš u potrebnom trenutku i spasili jedan mačji život.

Gavin Orlowski i Erin Brown vozili su se autocestom na rođendansku zabavu. Ispred njih je bio kombi koji je izbacio nešto kroz otvoren prozor. Isprva su mislili da je smeće, no to se smeće počelo micati. Mačka je izašla iz vreće i počela sumanuto trčati po autocesti. Majka je zaustavila auto, a Gavin je istrčao i zaustavio promet. Kada je sve stalo, otrčao je do mačke koja je visila s mosta. Povukao ju je gore i nježno zagrlio. Pokušali su pronaći kombi koji je bacio dragocjeno smeće, ali jednostavno je nestao.

Mačka su brzo odveli veterinaru, a ispostavilo se da nema težih ozljeda. Najgora je bila slomljeni nokat. Još na putu prema veterinaru, Gavin i Erin odlučili su zadržati mačka. Nazvali su ga Lucky jer očito je pravi sretnik. Lucky najviše vremena provodi u Gavinovoj sobi, kao da zna da mu je baš on spasio život.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više