Izgubio je posao, postao depresivan, a onda su ga psi vratili u život

Screenshot: YouTube

OVA malena obitelj radi divne stvari. Privremeno su udomili više od stotinu pasa, a nekoliko su zadržali i pružili im stalan dom i ljubav. Dva pit bulla koja imaju bili su proglašeni agresivnima i anksioznima. Jedan je bio udomljen dvaput i vraćen od obiju obitelji. Ovaj im je čovjek odlučio dati šansu. No ništa od toga ne bi se dogodilo da nije imao nesreću.

Ozlijedio je glavu i nakon toga izgubio posao. Sve ga je to jako pogodilo i upao je u tešku depresiju. Pio je nekoliko različitih antidepresiva i išao na terapije. Terapeut mu je rekao da bi bilo dobro da udomi psa.

Poslušao je njegov savjet i to mu je promijenilo život. Ubrzo je dobio i dijete. Njegovi psi osjetili su promjenu na njegovoj ženi i jedva su čekali upoznati malenog.

Na razne su ih načine pripremali na upoznavanje s novim članom obitelj, a kada je konačno došao na svijet, svi su psi bili nevjerojatno nježni prema njemu. Ovaj predivni video još je jedan dokaz da će se psi ponašati onako kako se njegovi vlasnici ponašaju prema njemu. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više