Kojot skočio u dvorište i napao kujicu, pogledajte što je ona učinila

Screenshot: TikTok

KORISNICA TikToka Jessica podijelila je snimku sigurnosne kamere koja je snimila borbu kojota i mješanke mopsa Bailey. Snimka je dosad pregledana više od dva milijuna puta. 

Bailey je 14-godišnja mješanka mopsa i bigla, koja je 23. travnja, oko devet sati navečer, izašla iz kuće kroz vrata za pse kako bi obavila nuždu. U tom trenutku u dvorište je skočio kojot, kojeg Bailey nije čula jer je gluha. Na snimci možemo vidjeti kako se Bailey bori protiv kojota, sve dok uljez ne odluči pobjeći iz dvorišta.

@jessi_lyn05 Bailey is one tough girl! 💚 Please keep an eye on your furry friends! #dogsofttiktok #coyote #coyoteattacks #whosafraidoflittleoldme #taylorswift #puggle #pugglesoftiktok #survivedcoyoteattack #badassmoment ♬ whos afraid of little old me - overlays 💐

Korisnici TikToka upozorili su Jessicu da bi se kojot mogao vratiti te da ona i njezina majka, kojoj pripada Bailey, trebaju biti oprezne. Jessica je u kasnijoj objavi objasnila da Bailey svake godine dobiva cjepivo protiv bjesnoće i da joj je veterinar nakon napada propisao antibiotik. 

Unatoč svojim godinama, Bailey se uspješno oporavila od napada kojota. Njezini vlasnici odlučili su da je više neće puštati u dvorište bez nadzora te će istražiti dodatne mjere zaštite od kojota.

Pročitajte više