Laj je 11 godina u azilu i ne zna što znači pravi dom, pomozimo mu pronaći jedan

Foto: Udruga Pobjede

IAKO dobro znamo da se svi volonteri u azilima trude život pasa i mačaka učiniti što boljim, ljepšim i ugodnijim, moramo se složiti s onom starom koja kaže da je kod kuće najbolje. No neki ljubimci nikada ne saznaju što to uopće znači. Dom je nešto o čemu maštaju, a maštanje i realnost često su dvije potpuno različite stvari.

Laj je jedan od ljubimaca koji ne zna što to znači doći doma, imati svoje mjesto u kući i osobu koja ti znači sve. Laj je, kako kažu volonteri iz Udruge Pobjede, uvijek nasmiješen. Krivi glavu u jednu stranu zato što je prije par mjeseci preživio moždani udar, no to ga ne sprječava da bude veseo pas koji se i dalje nada.

Nada se da će dobiti vlasnika koji će ga voljeti, nada se da će dobiti krov nad glavom i nada se da će svu tu ljubav koju ima u sebi moći nekome pokloniti. Laj obožava domaću kuhinju, rekreativno "zapišavanje" i dugačke i lagane šetnje uz Dravu. Ako želite Laju pokazati da postoje dobri ljudi, ako ga želite udomiti i konačno mu pokazati što to znači imati dom, javite se na Facebook profil Udruga Pobjede

Pročitajte više