Malena maca odbačena od majke hrabro se borila za svoj život

Screenshot: YouTube

OVA JE žena život posvetila spašavanju mačića koji ostanu bez majke. No ovoga je puta napravila iznimku. Ova malena maca nije ostala bez majke, no majka ju je odbacila i zbog toga je ostala neuhranjena, slaba i bolesna. Kada je njezina spasiteljica došla po nju, bila je anemična, nevjerojatno mršava te je patila od srčane bolesti.

Njezini su izgledi bili vrlo mali, no ova žena nije htjela odustati. Hranila ju je pomoću bočice, svakoga joj je dana davala antibiotike i ostale lijekove koje je morala piti kako bi ozdravila. Bilo je teško, no niti jedna nije odustajala. Nakon nekoliko dana, pokazala je napredak i postala je živahnija, a nakon nekoliko tjedana, malena se ponašala poput normalnog mačića.

Skakala je po kući, igrala se i družila s drugim mačićima. Vrlo su joj brzo pronašli stalan dom, a njezina je spasiteljica rastanak teško podnijela. Kako je izgledao cijeli proces oporavka - možete vidjeti u videu koji slijedi. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više