Miracle je odlučila pronaći svoju sreću na teži način

 Screenshoot:YouTube

HUSKY je ozlijeđen ležao na lijevoj strani autoputa u Južnoj Kaliforniji i nitko nije htio stati. Bezbroj auta i ljudi je prošlo kraj njega, okrećući glavu na drugu stranu, praveći se da ga ne vide. Pas je ležao vidno ozlijeđen, bez nade da će ga netko spasiti, sve dok jedna osoba dobrog srca konačno nije stala. Iako je pas bio pun rana i porezotina, bez hrpe dlaka, ta divna osoba zamotala je psa u plahtu, stavila ga u auto i odvela do najbližeg veterinara.

Kod pregleda su ustanovili da se radi o mladoj ženki koja je pobjegla iz loših uvjeta i zlostavljanja, očito u potrazi za boljim životom. Činilo se da će ozljede i nemoć biti presnažne da prođe autoput na kojem je zapela. Ipak, uspjela je i zbog toga dobila ime Miracle te se trenutno oporavlja na privremenom smještaju dok čeka svoj novi dom. Unatoč svemu što je prošla, i svim ozljedama koje ime, Miracle je izuzetno draga njuška i odmah je pokazala veliku zahvalnost svima koji su joj pomogli, gurajući glavu na maženje. 

Tako je malo potrebno da nekome pomognemo, stoga kada vidite ozlijeđenu životinju - pomozite joj. Taj pogled pun zahvalnosti je nešto neprocjenjivo. Miracle je imala svu sreću da je netko ipak stao i time joj pružio mogućnost za bolji i sretniji život. 

Mi joj želimo brz oporavak i brz pronalazak novog doma.

Pročitajte više