Nježni i veseli psi i mace čekaju svoje ljude. Možete li ih udomiti?

Foto: Facebook

SKLONIŠTA su prepuna životinja koje traže siguran i topao dom. Ako razmišljate o nabavci kućnog ljubimca, a imate vremena, volje i ljubavi da mu se posvetite, istražite opciju udomljavanja kojom ćete spasiti životinju i zauzvrat dobiti nevjerojatnu zahvalnost. Nekoliko pasa i mačaka koji bi vas mogli osvojiti na prvu predstavljamo u nastavku.

Veseli Bero

Iako ga život nije mazio, Beri ne silazi osmijeh s lica. Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo opisuje ga kao veselog i zaigranog psa, koji nije izgubio vjeru u ljude, bez obzira na to kako su se odnosili prema njemu. Ako mislite da je Bero vaša srodna duša, više informacija o njemu možete dobiti putem e-maila udruga.indigo@gmail.com.

Nježna Mayla

Ova nježna križana terijerka, stara osam godina, divna je dama skandinavskog šarma. Mala je, pa bi uživala čak i u malom stanu. Ako je želite udomiti, javite se na e-mail udomljavanje@dumovec.hr.

Preslatki Lino

Lino ima tek četiri mjeseca, a još uvijek ne zna što je vlastiti dom pun ljubavi. Privremeno ga čuva jedna gospođa, koja ga uči na život u stanu, šetnje na povodcu i suživot s drugim psima. Lino se odlično snalazi i nema sumnje da će nekome uljepšati život. 

"Premda je još klinac, pokazuje neke vrline koje su vrijedne divljenja", kažu volonteri Azila Osijek. 

Upite za Lina možete poslati na e-mail adresu pobjede@gmail.com.

Predivna Molly

Molly je predivna njuškica puna ljubavi koja voli biti uz čovjeka. Malog je rasta, čipirana i cijepljena. Dobro se slaže s drugim psima. Ako biste malenoj Molly željeli pružiti dom, javite se na broj 095 4000 567.

Vjerni Zen

Zen je dečko star godinu i pol dana. Miran je i vjeran, voli društvo ljudi, ali ne voli mačke. Kastriran je, cijepljen protiv bjesnoće, očišćen od parazita i mikročipiran. Više informacija možete dobiti na broju 0913300573.

Pitoma Marcy

Otkako je njezina seka udomljena, Marcy se silno dosađuje. Traži dom, idealno s nekom mladom macom s kojom bi se mogla igrati. U Pravu šapu stigla je kad je imala samo 14 dana. Othranjena je na bočicu i danas je zaigrana, vesela, privržena i mazna. Nije plašljiva, društvena je, pitoma i umiljata. Voli se nositi, spavati u krilu i s ljudima u krevetu i jako je nježna.

U novi dom stiže tretirana protiv parazita i cijepljena na zarazne bolesti, mikročipirana i sterilizirana. Udomljuje se u Zagreb ili okolicu, u stan bez mogućnosti izlaska van. E-mail za kontakt je prava.sapa@gmail.com.

Pročitajte više