Oči predivnog Toka svakim danom su sve tužnije, pomozimo mu da pronađe dom

Foto: Facebook/Sigurna kućica

TUŽNE oči predivnog Toka čekaju obitelj koja će mu pokazati pravo značenje ljubavi. Tok je štićenik udruge Sigurna kućica i traži svoje savršene ljude koje će voljeti svim srcem. Pogledajte što su o preslatkom Toku napisali iz udruge.

"Mali Tok je tužan i usamljen. Tako je sladak u kabanici, poput ljubimca koji nevoljko čeka šetnju po kiši, ali, nažalost, Tok nema obitelj ni dom. Sam u boksu skloništa gleda u ovo sivilo, pitajući se zašto se nikome ne sviđa i zašto njegova bol i usamljenost ne dotiču srca onih koje bi svim srcem mogao voljeti."

Neke šapice kao da su rođene pod nesretnom zvijezdom. Tok je tužno živio s nekoliko šapica koje su mu zapravo bile sve - i obitelj. Svi su oni našli put iz skloništa, a on je ostao sam i ničiji", stoji u opisu objave na Facebooku. 

"Slatki Tok ima jednu godinu, cijepljen je i čipiran te se dobro slaže s ljudima i psima. Treba mu sigurnost doma i ljubav. Svi koji su zainteresirani za Toka, neka se jave udruzi Sigurna Kućica ili je posjete u Velikoj Gorici, gdje se nalazi."

Mali Tok je tuzan i usamljen 💔 Tako je sladak u kabanici, poput ljubimca koji nevoljko ceka setnju po kisi, no nazalost...

Objavljuje Sigurna KućicaPonedjeljak, 11. ožujka 2024.

Pročitajte više