Odvela je psa u kratku šetnju, a onda se dogodilo nešto što nije ni sanjala

Screenshot: YouTube

KADA su Asha i pit bul Pirate otišli u prvu šetnju, nije bilo u planu da se skupa vrate doma. No to se ipak dogodilo. Asha je sasvim slučajno naišla na njega pokraj štanda azila u kojem je tada živio. Pirate joj je odmah zapao za oko te mu je prišla kako bi ga pomazila. Volonteri su je zamolili da ga prošeće jer je cijeli dan bio u boksu, a ona to jednostavno nije mogla odbiti.

Nije tada imala pojma da će se vrlo brzo dogoditi nešto što će joj promijeniti život. Petnaest minuta bilo je dovoljno da se Asha potpuno zaljubi u njega i da ga odluči povesti doma. Pirate i ona danas su nerazdvojni. Na početku joj je bilo jako čudno što je Pirate ne pušta samu čak ni kada se kupa. No ubrzo je shvatila da je on na taj način štiti i pokazuje joj da je ona njegova najdraža osoba na svijetu.

Asha je za The Dodo rekla kako je žrtva seksualnog zlostavljanja. Nakon tog stravičnog događaja nikada se nije posve opustila. Pirate je čini sigurnom, vratio joj je vjeru u sebe i u ljude. On je njezin život obogatio na mnoštvo različitih načina i ona će mu na tome biti zahvalna zauvijek. Predivan video njihovog suživota možete pogledati u nastavku.  

Pročitajte više