Ostavili su pit bula ispred ambulante s tužnom porukom koja slama srce

Screenshot

IAKO napuštanje ljubimaca kada nam je teško nije rješenje, u ovom slučaju vlasnica nije imala izbora. Djelatnici veterinarske ambulante su pronašli ispred ulaza pit bulla u boksu s pretužnom porukom. Vidjeli su da je pas u dobrom stanju te da su pokraj njega igračke i da leži na dekici.

Pas je bio zbunjen, uplašen i tužan, a djelatnici veterinarske ambulante slomljeni tužnom porukom.

U poruci je pisalo: "Moje ime je Fatty McFatt. Agresivan sam samo kada sam uplašen. Moja vlasnica me jako voli, ja sam njen život. Ona je ostala bez krova nad glavom i teško je bolesna te se ne može brinuti za mene. Molim vas, nemojte je osuđivati. Pokušala mi je pronaći novu obitelj, no nikoga nije bilo briga za mene.

Pokušala je čak i preko našeg veterinara, ni oni nisu pomogli. Zvala je policiju i komunalne redare, ni njih nije bilo briga što će sa mnom biti. Znam da me moja vlasnica beskrajno voli jer je ona jedina koja je dala sve kako bi mene spasila. Nije u redu da živim u autu posljednja dva mjeseca i moja vlasnica je svaki dan plakala i govorila mi da me voli.

Ako osjetim da se nešto loše njoj događa, spreman sam i ugristi. Moram je zaštititi jer mi pruža toliko ljubavi. Nažalost, ona je ostala bez svog doma.

Sve što ona želi za mene je prilika da budem sretan pas, da imam kvalitetan život ispunjen ljubavlju i sigurnošću. Moja vlasnica ima slomljeno srce jer je moralo doći do toga da me ostavi. Nitko nam nije htio pomoći."

Pas je nakon pregleda smješten u sklonište The Simon Foundation, a djelatnici su kontaktirali vlasnicu te joj ponudili da pas bude kod njih dok ona ponovno ne stane na svoje noge, a ako to ne bude mogla, potražit će mu novu obitelj.

Vlasnica je rekla da želi svog psa natrag i da se trudi napraviti sve kako bi mu osigurala sretan život, a mi se nadamo da će se to uskoro dogoditi.

Ponekad ne treba osuđivati svako napuštanje životinje jer, nažalost, ne znamo kamo će nas život odvesti i što nas sve čeka. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više