Ove prekrasne životinje sanjaju o novom domu. Pomozimo im da pronađu sreću

Foto: Facebook/Azil Dumovec/Sklonište za životinje Sisak

U POTRAZI ljubavi i toplim zagrljajem, mnogi ljubimci u hrvatskim azilima čeznu za domom gdje će pronaći sigurnost i sreću. Između zidova skloništa, oči prepune nade gledaju kroz rešetke, sanjajući o danu kada će ih netko zauvijek odvesti u novi dom. Svaka od ovih životinja nosi svoju priču, svoj put i razlog zbog kojeg su završili tu gdje jesu. No, unatoč njihovim različitim sudbinama, svi dijele jednu zajedničku želju - biti voljeni. 

Ovaj tjedan za vas smo izdvojili neke od napuštenih životinja koje traže ljubav i topao dom. Možda baš u njima nađete suputnika u avanturama koje nosi život.

Pit

Pit je jedan od novih štićenika Azila Dumovec. Miran je, mazan i star samo dva i pol mjeseca. Ako ga želite udomiti, javite se na e-adresu: udomljavanje@dumovec.hr.

Aaaaaaaaa… Pit je med medeni! Miran je i mazan. Ima dva i pol mjeseca. Jedva čeka da ga netko udomi! Javite nam se na e-adresu: udomljavanje@dumovec.hr

Posted by Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec on Monday, November 20, 2023

Balie

Balie je rođena 10. siječnja 2021. godine, a svoje dane provodi u Skloništu za životinje Sisak. Teška je 20 kilograma i nižeg je rasta. Odlično se slaže sa psima, dok na mačke ne reagira. Ako je želite bolje upoznati, javite se na e-adresu: skloniste.sisak@gmail.com.

Balie 🐾 traži svoj 🏡 dom. Cura, dob: 10.1.2021., teška 20 kilograma i nižeg rasta je. Balie je čupavica veselog...

Posted by Sklonište za životinje Sisak on Tuesday, November 14, 2023

Snow

Snow je prekrasan štićenik udruge Novogradiške njuške, a trenutno se nalazi u Pakracu. Star je godinu dana, težak 15 kilograma i potpuno je veterinarski obrađen. Za više informacija o Snowu, javite se udruzi putem poruke na Facebooku, ili putem e-adrese: novogradiske.njuske@gmail.com.

❄️Mužjak Snow❄️, ima godinu dana, 15 kg, cjepljen, čipiran, kastriran, traži dom! Lokacija: Pakrac, Hrvatska Za vaše informacija obratite se porukom!

Posted by Novogradiške njuške on Thursday, November 23, 2023

Med

Med se nalazi kod tete čuvalice iz Udruge Indigo. Ovaj mališan, star oko mjesec i pol, u udrugu je stigao prije par dana i još uvijek se oporavlja jer ima demodex i ojedine od urina. Težak je oko 1 kilograma i pretpostavlja se da će biti manjeg rasta. Ako ste zainteresirani za udomljavanje Meda, javite se porukom na Facebooku, ili na e-adresu: udomitelj.indigo@gmail.com.

Ovaj med medeni se zove - Med🍯❤️ Ovaj maleni medenjak smjestio se kod tete čuvalice i traži svoj poziv u zauvijek...

Posted by Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo on Thursday, November 23, 2023

Erin

Erin se nalazi u udruzi Prava šapa i stara je 6 godina. Naučena je na život u stanu i dobro se slaže s drugim mačkama, ali je dominantna. Na prvu je plaha s nepoznatim ljudima, ali možete je pridobiti hranom i poslasticama. Udomljuje se u Zagreb ili bližu okolicu, u stan ili kuću gdje bi bila jedina mačka, ili eventualno u društvu još jedne mačke. Ako želite udomiti Erin, javite se udruzi putem poruke na Facebooku, ili putem e-adrese: prava.sapa@gmail.com.

[TRAŽI DOM 🐼] Erin je prekrasna i velika mačka s crnim plaštem, bijelim soknama i neodoljivom točkicom na bradi ❤...

Posted by Prava šapa on Monday, November 20, 2023

Eliza

Eliza je štićenica Udruge Zecovi i nalazi se u Zagrebu. Spašena je iz užasnih uvjeta te sada traži svoj zauvijek dom. Stara je između 5 i 6 mjeseci, a nalazi se u Zagrebu, ali ima osiguran prijevoz do budućeg udomitelja. Za više informacija o Elizi javite se na e-adresu: udruga.zecovi@gmail.com.

‼️UDOMLJAVA SE PREKRASNA CURICA ELIZA‼️ Malcka je spasena iz uzasnih uvijeta (zivjela je na balkonu i bila nezeljena) i...

Posted by Udruga Zecovi on Saturday, November 18, 2023

 

Pročitajte više