Ovo je lice kujice koja je shvatila da je ostala sama. Njen izraz slama srca

Screenshot

ELECTRA je kujica stara dvije godine koja je ostala sama i završila u Inland Vallery Humane Society skloništu u Kaliforniji. Njen izraz lica govori više od tisuću riječi - shvatila je da su je napustili i da se njena obitelj nikad više neće vratiti. Tužna je činjenica da premalo ljudi shvaća koliko se njihove životinje loše osjećaju nakon što ostanu same.

Jedan obožavatelj životinja je napisao: "Electra predstavlja lice tuge i usamljenosti u skloništima. Ponekad bih htio shvatiti njihove vlasnike koji su ih napustili i saznati razloge te ih zbog toga ne osuđivati, no kada vidim pse koji stignu u sklonište sa sretnim licem te kako se njihovo lice s vremenom promijeni, jednostavno ne mogu razumjeti te ljude."

Promjena u Electrinom izrazu lica od trenutka kada je tek stigla pa sve do tužnog lica kada je zatvorena u svoj kavez je zaista dirljiva i srceparajuća. Nakon vrlo kratkog vremena je shvatila što se dogodilo.

Electra je ipak pronašla svoju novu obitelj i dobila priliku za sretan život. Ovo je još jedan dokaz da i tužne priče mogu imati sretan kraj!

Pročitajte više