PAZIN Poklanja se kujica pasmine Dogo Argentino

Foto: Irinea Habek

GOGA je predivna kujica pasmine Dogo Argentino. Stara je četiri godine i u potrazi je za ljudima koji će joj uzvratiti ljubav. Rodila se potpuno gluha, no to joj ne predstavlja nikakav problem jer ima savršene njuh i vid. Ona funkcionira potpuno normalno - poput svakog drugog psa - i nije nimalo zahtjevna. Obožava šetnje i slaže se sa svim psima i macama. Vrlo je privržena ljudima, veseli se svakoj igri, zabavi i druženju s vlasnicima. Ako želite veliku mazu punu ljubavi i psa koji će vam se veseliti kad god vas ugleda, Goga je pravi ljubimac za vas.

Sterilizirana je, čipirana, cijepljena protiv bjesnoće i zaraznih bolesti, očišćena je od vanjskih i unutrašnjih parazita. Goga traži dom u kojem će biti punopravni član obitelji. Lanac, boks i slični oblici čuvanja nisu opcija za nju. Nalazi se u Pazinu. Ako u Gogi vidite potencijalnog najboljeg prijatelja, javite se na broj 099 799 3539 i upitajte za dodatne informacije. Na Facebooku možete pisati na profil Irinea Habek ili Mattea Grgic. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više