Video: Po kući postavio mišolovke, ali ulov ga je šokirao!

Foto: Facebook screenshot

 IZ AUSTRALIJE nam opet dolazi pomalo bizarna priča koja ilustrira kako je opasno živjeti 'u zemlji klokana i otrovnih zmija'.

Kako piše telegraph.co.uk Anthony Parker iz Cascadea, gradića u zapadnoj Australiji kao i obično nakon posla sjeo je i uz kavicu surfao internetom. U jednom trenutku čuo je zvuk "aktiviranja mišolovke."

Jukin Media Verified (Original)

Having u cuppa an heard the mouse trap go off! I love mouse traps.Jukin Media Verified (Original) * For licensing / permission to use: Contact - licensing(at)jukinmediadotcom

Posted by Anthony Parker on 18. siječnja 2016


Ono što je vidio toliko ga je šokirao da je skočio sa stolice. Umjesto miša u mišolovku se ulovila tri metra dugačka tigrasta zmija koja se nedugo zatim iz iste pokušala osloboditi.

Komentirajući događaj stručnjaci za zmije iz Australian Museuma izjavili su kako je riječ o otrovnim te izuzetno agresivnim zmijama.

Vlasnik kuće vjeruje kako su u kuću prvo ušli miševi, a zmija ih je samo slijedila. O sudbini zmije možemo samo nagađati.

O neobičnim susretima ljudi i životinja u Australiji već smo pisali. Pozivamo vas da pogledate susret čovjeka i neobičnog guštera ili pak kako izgleda kad velika zmija s krova kuće napadne neopreznog papagaja.

Pročitajte više