Ponosni zlatni retriveri paze na svoje štence i uče ih životu

Screenshot: YouTube

BITI roditelj jedna je od najljepših i najbitnijih životnih uloga. Ako se odlučite za taj korak, znate da vas čeka puno toga, no svega postanete potpuno svjesni tek kada se upustite u tu veliku i čarobnu avanturu. Put koji je pred roditeljima nije nimalo lak. Dolazak novog bića u obitelji nešto je neopisivo.

Životi se tada svima promijene u sekundi. Većina ljudi toga je svjesna, no i životinjama je to definitivno poseban životni period. I životinje imaju osjećaje, i životinje se vežu za svoje bebe, i bebe se vežu za svoje životinjske roditelje. Krave su jedne od najemotivnijih životinja, a one, nažalost, najčešće dožive razdvajanje od teladi i to ih užasno boli.

Druge životinjske majke na mnoge načine pokazuju koliko im je stalo do njihovih mladih. Iako se u nekim slučajevima događa da majke odbace svoje mlade, prirodno je imati majčinski, zaštitnički instinkt. Ovi novopečeni roditelji, zlatni retriveri, obožavaju svoje bebe. Gledaju ih zaljubljeno i paze na svaki njihov korak te ih uče životu. Pogledajte video koji slijedi, sigurni smo da će vam uljepšati dan. 

Pročitajte više