Pronašli su ga na obali paraliziranog, vlasnik ga je ostavio da umre sam

Screenshot: FB

BLACK je pas kojeg je vlasnik bez grižnje savjesti ostavio da umre sam i u mukama na jednoj plaži. Kada su volonteri azila dobili dojavu o njegovom slučaju, odmah su otišli vidjeti o čemu je riječ. Ugledali su psa, koji je bio paraliziran od boli i straha, kako nepomično stoji u plićaku. Kada su mu se približili, shvatili su da ima ogromnu kvrgu na njušci.

Veterinar nije mogao doći iste te noći, a jedan je volonter odlučio biti do ujutro s jadnim psom te je pokušao zadobiti njegovo povjerenje. To nije teklo glatko. Black je satima lajao i režao na čovjeka koji mu je pokušao pomoći, a kada se umorio od toga, konačno je popustio. Veterinar je ujutro ustanovio da Black ima tumor koji se proširio cijelim tijelom i odlučio ga je uspavati.

No volonter nije htio pristati na to. Odlučio je brinuti se o Blacku dok sam ne ode s ovoga svijeta. Nabavio mu je kolica pomoću kojih se kreće i vodi ga na kemoterapiju. Black je na liječenje reagirao neočekivano dobro i vrlo brzo se pretvorio u veselog psa koji živi svaki dan kao da mu je posljednji. Zbog divnog čovjeka velikog srca pas Black ponovno vjeruje u ljude i sada zna da ima osobu koja ga nikada neće napustiti. 

Pročitajte više