Stariji mops teško podnosio razdvajanje, a onda ga spasilo nešto naizgled glupo

Foto: Instagram.com/vintage_pet_rescue/

SHORTY je stariji mops koji je imao velik problem pri razdvajanju od vlasnika. Iako nikada kući nije ostao posve sam, njemu nitko i (gotovo) ništa nije moglo zamijeniti vlasnika. Marc je Shortyja udomio prije jedanaest godina, a kada je u njegov život ušla njegova sadašnja žena Kirsten, stvari se nisu znatno promijenile. I dalje mu je Marc bio omiljena osoba s kojom je radio baš sve.

No Shorty je ostario i njegov ga vlasnik više nije mogao voditi na putovanja jer je to bilo pravo mučenje za njegovog ljubimca. Tu je nastao problem jer Shorty nije mogao shvatiti zašto ga njegov omiljeni čovjek odjednom napušta. Ostajao bi kući s gomilom drugih životinja i vlasnicom, no oni mu nisu bila dovoljna zamjena.

Njegova je tuga postala neizdrživa jer se znalo događati da zbog njegovog zavijanja nitko ne može spavati. Kirsten je bila očajna, a očajnička vremena zahtijevaju očajničke poteze. Kirsten je u vrijeme Noći vještica na um pala pomalo čudna ideja.

Odlučila je kupiti lutku, odjenuti je u Marcovu odjeću i vidjeti hoće li to umanjiti njegovu tugu. Marc je bio uvjeren da to neće upaliti i ideju je nazvao ludom i pomalo glupom. No vrlo brzo uslijedilo je iznenađenje. Lutka je uspjela umiriti tužnog mopsa, a cijela priča postala je hit na internetu. 

Pročitajte više