Svinja od 204 kg pobjegla iz staje i pronašla si prijatelje, brzo je vraćena vlasniku

Screenshot: Youtube

OBITELJ iz Wisconsina u SAD-u pronašla je odbjeglu svinju od 204 kilograma kako luta kraj njihove kuće pa joj je pomogla pronaći put kući. Jake Molgaard rekao je da je bio kod kuće sa svojom obitelji u Brightonu kada je njegova supruga provjerila kameru na prilazu i vidjela svinju kako luta njihovim imanjem.

Obitelj je razgovarala sa susjedima i šerifom okruga Kenosha pa je otkrila da je svinja, po imenu Kevin Bacon, pobjegla iz svog doma udaljenog oko kilometar. Kevin se udaljio od staje i uputio se do kuće Molgaardovih. Obitelj je odlučila otpratiti Kevina kući pritom ga hraneći keksima kako bi ga natjerala da se kreće u pravom smjeru. 

Djeca su ga htjela udomiti

"Pojeo je cijeli hladnjak hrane i cijelu vrećicu kolača", rekao je Molgaard za WITI-TV. Dodao je da su se njegova djeca sprijateljila sa životinjom. "Moja kćer je bila dovoljno hrabra pa mu je skočila na leđa", kazao je. 

Obitelj se sljedeći dan vratila u posjet Kevinu i nahranila ga krafnama. "Moja djeca su ga htjela udomiti, no ja sam im rekao da ga nemamo gdje smjestiti", zaključio je. 

Pročitajte više