Udruga Indigo proslavom svog 2. rođendana prikuplja sredstva za napuštene životinje

Foto: Press Foto

UDRUGA za dobrobit i zaštitu životinja Indigo slavi svoj drugi rođendan.
 
Proslava će se održati 23. listopada u klubu Hard Place, a već si sad možete taj datum zapisati u svoje kalendare. 
 
Udruga je ovoga puta za sve pripremila odlični program, koji počinje stand-up komedijom, nakon koje slijedi rezanje torte te glazbeni program. Indigovci pozivaju sve zainteresirane da dođu, da se dobro zabave te upoznaju rad Udruge. Ulaz na proslavu rođendana je dobrovoljan, u obliku donacije, što će se smatrati rođendanskim poklonom za sve njuške, koje su pod skrbi Udruge.
 
Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo, je od osnivanja do danas udomila preko 500 životinja, sudjelovala u akcijama spašavanja životinja s poplavljenih područja te se bavi konstantnom edukacijom novih i starih vlasnika, u sklopu koje su pokrenuli i školicu lijepog ponašanja za sve Indigo udomljene životinje. Također, udruga radi na projektima rehabilitacije i resocijalizacije pasa, kao jedina na području Hrvatske. Glavna misija Indiga je odgovorno vlasništvo i aktivno bavljenje psima. 
 
Proslava rođendana je humanitarnog karaktera te napuštene njuške pozivaju sve da dođu i pomognu zanemarenim i zapostavljenim ljubimcima. 

 

Pročitajte više