VIDEO Ljubomorni papagaj namjerno prekida vlasnicu koja pokušava razgovarati s mužem

Screenshot: Rumble

KAKADU papagaji u posljednje su vrijeme sve popularniji. Te su ptice vrlo druželjubive i obožavaju govoriti kad god imaju priliku za to. Isto tako, one zahtijevaju puno pažnje, što se može vidjeti u ovom videu. Papagaj Cookie obožava svoju vlasnicu. Nekada je njegova ljubav toliko jaka da ju on jednostavno ne želi dijeliti ni s kim.

Njegova vlasnica pokušala je telefonom razgovarati s mužem, no on joj to nije dopustio. Svaki put kada je pokušala nešto reći, Cookie bi je nadglasao i omeo u razgovoru. Njegova je morala biti zadnja i to zvuči presmiješno. Vjerujemo da bi nekima ovakve stvari bile naporne, a ovakav ljubimac previše.

No postoje ljudi koji obožavaju ove pametne ptice i spremni su im posvetiti puno vremena. Ovim životinjama vrlo lako postane dosadno, a to će to vrlo jasno pokazati svojim ponašanjem. Nekada će gristi kavez ili hranilicu te se ponašati pomalo agresivno. No uz pravu brigu i dovoljno pažnje, ove pametnice mogu biti savršeni ljubimci.

Source: Jealous Cockatoo Interrupts Owner’s Conversation On Purpose by Jennlovesparrots

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više