VIDEO Njemački ovčar pokušava zabaviti svoju vlasnicu na najslađi mogući način

Screenshot: Rumble

AKO STE vlasnik psa, sigurni smo da ste barem jednom doživjeli neku ludost vašeg čupavca u trenucima kada je htio biti u centru pozornosti. Nekada je dovoljno da samo na trenutak izgubite interes za njega, ne zbog toga što vas doista ne zanima nego zbog toga što ste okupirani nečim ili nekim drugim, i vaš će pesonja napraviti sve samo da ga pogledate.

Nekada vas jednostavno želi zabaviti i natjerati vas da se odmorite od napornog dana. Ovaj je pas primijetio da se njegova vlasnica smije kada se on igra plastičnom vrećicom pa joj je odlučio prirediti mali performans i to izgleda preslatko. Nakon nekog vremena, odustao je od vrećice i odlučio se za klasičnu predstavu koja uvijek dobro prolazi - pokušaj hvatanja vlastitog repa. Sigurni smo da je njegova vlasnica uživala u cijeloj priredbi, mi doista jesmo, a vjerujemo da ćete i vi. 

Source: Dog really tries to make his owner laugh by Tripwire

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više