VIDEO Ovi se psi boje mačaka i to izgleda presmiješno

Screenshot: YouTube

ZNAMO da je veliki neprijatelj mačaka voda. Često nam ove predivne životinje izgledaju neustrašivo, no kada je u pitanju voda, bježe glavom bez obzira. Mace će se rijetko plašiti drugih životinja. No, što je sa psima? Čega se oni boje? Svjedoci smo brojnih videa u kojima psi hrabro brane svoje vlasnike, no ovo nije jedan takav.

Ovaj video prikazuje pse koji se užasno boje maca s kojima dijele dom. Neki od njih ne usude se uzeti svoju omiljenu igračku koja je završila u šapama mace, a neki se jednostavno boje proći putem na kojem leži mačka. Neki cvile, neki gledaju vlasnike molećivim pogledom, a neki od straha gledaju u pod. No, svima je zajedničko jedno - žele zaobići mačke u što širem luku. Sigurni smo da njima te situacije nisu bile nimalo smiješne, no mi se jednostavno nismo mogli suzdržati. Sigurni smo da će ovaj video nasmijati i vas!

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više