VIDEO Reakcija ovih curica na novog psića rastopit će vaša srca

Screenshot: YouTube

OVI SU roditelji došli na genijalnu ideju pomoću koje su htjeli vidjeti koliko njihove kćeri žele novog psića. Posjetili su azil kako bi odabrali novog člana obitelji, a njihove kćerkice odmah su kliknule s jednim psićem. No odlučili su ih slagati i reći im kako psića ipak neće udomiti. Njihove reakcije su nas jako rastužile. Bile su shrvane i nisu mogle zadržati suze u očima. Majka ih je ispitivala zbog čega su toliko tužne kada psića nisu ni upoznale kako spada.

Rekla im je i da će za Božić dobiti drugog psa, no to ih nije oraspoložilo. One su joj govorile da je taj pas jednostavno predivan - i izvana i iznutra. Starija je kći govorila da ima predivnu osobnost te da ih je odmah zavolio. Majka ih je još neko vrijeme uvjeravala da taj psić nije za njih, a onda je uslijedilo iznenađenje. Otac se vratio u auto s njihovim psićem, a njihovo se oduševljenje ne može opisati riječima. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više