VIDEO Saznajte kako se možete jednostavno osjećati bolje uz ljubimce

123rf.com

NAPUŠTENIH životinja ima svuda oko nas. One nisu tražile da budu napuštene i zapostavljene, one su tu da nam daju bezgraničnu ljubav i prijateljstvo. Vjerujemo da je jedan od najljepših osjećaja kada shvatite da ste spasili jedno nedužno biće, kada ga uzmete s ceste ili iz kaveza i kada ga naučite da ljubav postoji i za njega.

Jak je osjećaj sreće i ispunjenja kada shvatite koliko je malo potrebno da jedan ostavljeni pas počne uživati u životu i otkrivati svijet oko sebe. Jamčimo vam da ćete se brzo zaljubiti i shvatiti koliko je život s ljubimcima ljepši i zabavniji.

Ponekad napuštenim životinjama treba nekoliko dana, a ponekad i nekoliko mjeseci, da shvate da su sigurni  i voljeni i da doznaju što je obitelj. Kada vidite osmijeh na sretnoj njušci i kada shvatite koliko ste malo dali, a puno dobili, vjerujemo da će taj ljubimac biti vaš za čitav život.

No i privremeno udomljavanje je velika pomoć napuštenim životinjama, ali s time dolazi i saznanje da će jednom doći kraj vašeg putovanja i da će to sretno biće krenuti u nove avanture s novom obitelji.

Neka vas to ne rastužuje jer napravili ste velik posao. Budite osoba koja će se osjećati dobro pomažući drugima, udomite napuštenu životinju ili joj barem pružite privremeni dom kako bi što prije mogla naučiti biti sretna i voljena. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više