Vlasnica salona za pse je šokirala internet videom zanemarivanog psa

Screenshot: TikTok

VLASNICA salona za pse Pure Paws Dog Grooming je na svom TikTok profilu @meganjaimee podijelila video zanemarivanog psa kojeg je trebala ošišati. 

Vlasnica salona je u komentarima otkrila kako su drugi saloni odbili ošišati kujicu tibetanskog mastifa zbog stanja u kojem se nalazila. Naime, prema riječima vlasnika psa, kujica je bila vanjski pas zbog čega joj je krzno bilo u tako užasnom stanju. 

Vlasnica salona je prije šišanja pokazala koliko je prljavo i zapetljano krzno psa, a u opisu videa je napisala da je video podijelila kako bi pokazala ljudima koliko je bitno redovno njegovati krzno ljubimca. 

Kujici tibetanskog mastifa je nažalost morala odrezati svu dlaku jer je bila previše zapetljana, a nakon toga ju je kupala tri puta zbog ogromne količine prljavštine. Cijeli proces je trajao četiri sata. 

@meganjaimee Groom a very mattee dog with me! (This video is for awareness on why its so important to maintain grooming appointments for your pet). This was a very severe case that could have resulted in serious health issues for this sweet dog. This was a 4 hour appointment. Luckily shes feeling a lot better now! #doggrooming #dogs #matted #groomersoftiktok #satisfying ♬ original sound - megan

Video je skupio više od 400.000 pregleda, a korisnici TikToka su se zgražali u komentarima nakon što su vidjeli u kakvom je stanju bio pas. 

"U Švedskoj bi ovo bilo prijavljeno policiji i vlasnik bi ostao bez psa, i uz to dobio zabranu za držanje životinja", "Pozvao bih stručne službe", "Pravi prikaz okrutnosti i zanemarivanja", "Jadna cura, bila je tako mirna tijekom cijelog procesa", samo su neki od komentara na video.

Pročitajte više