Pogledajte hit snimku s TikToka koja je rasplakala svijet. Žena spasila psa s ceste

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA koja objavljuje sadržaj pod nadimkom @hanterrr objavila je video kako spašava psa s prometne ceste i uzima ga kući, a snimka je ubrzo postala hit. Video prikazuje trenutak kada je djevojka uočila psa na cesti na kojoj su prolazili automobili te je brzo zaustavila svoje vozilo. 

@hanterrr_

To anyome that dumps animals, youre an excuse of a human being. Luckily i could save her from people like you. Welcome home sweet girl💜

♬ Paradise - 𝙇𝙭𝙪𝙞𝙨𝙨𝙤𝙪𝙣𝙙𝙯 🫶🏻

Žena je u videu napisala da je mislila kako je pas možda agresivan, ali čim ga je prizvala k sebi, on joj je dotrčao i počeo mahati repom. Zatim ga je zagrlila i odvela ga kući. Žena tvrdi da je od tog trenutka znala da to njen pas. 

"Svatko tko izbaci životinju na ulicu je debil. Srećom pa sam mogla spasiti psa od takvih ljudi. Dobro došla kući, slatka djevojko", napisala je u opisu. Pas se sada zove Winnie i brzo se prilagodio novom životu s djevojkom koja ga je spasila. Prve noći kada je Winnie došla kod žene, ona joj je dala dvije zdjelice hrane i vode, a zatim se Winnie opustila i zaspala. Kasnije se igrala s novom igračkom. 

Video je hit na TikToku

Veterinar koji je pregledao Winnie vjeruje da ona ima godinu ili dvije te je imala problema s kožom jer je ranije bila loše tretirana. "Jedan od veterinara je rekao da su joj uši bile loše odrezane", stoji u tekstu na videu. Video je pregledan više od 1.3 milijuna puta, ima više od 160 tisuća lajkova i 2838 komentara. 

"Krenula si tim putem s razlogom. Hvala ti što si je spasila, tako je slatka", "Način na koji je dotrčala do tebe me dotukao", "Srce mi je počelo lupati kada sam vidjela kako prelazi cestu. Jako mi je drago što je sada na sigurnom i ima obitelj koja je voli i koju ona može voljeti", bili su neki od komentara. 

Pročitajte više