13 načina na koje su saznali da ih partner vara: "Dečko na BDSM stranicama"

Foto: Instagram

SAZNANJE da vas partner vara zasigurno je jedno od najgorih iskustava koje ljudi mogu doživjeti. Njih 13 ispričalo je za BuzzFeed kako su doznali da ih partner vara.

Pas izdajica

"Godinu dana hodala sam s dečkom s kojim sam počela i živjeti zajedno. Jedne večeri tijekom šetnje, naš pas pokakao je kondom. Ja sam bila na piluli, a kondome nismo koristili šest mjeseci. Kad sam ga pitala što je to, on mi je odgovorio da bih trebala cijeniti činjenicu da je koristio kondome", ispričala je jedna djevojka.

Večera užasa

"Rekao mi je da je bolestan na Valentinovo i da ne možemo zajedno na večeru. Nisam otkazala rezervaciju pa sam u restoran otišla s tatom. Kad samo se približili stolu, pogodite tko je tamo sjedio s curom s kojom je slušao kemiju. Tata ga je oprao pred cijelim restoranom, bila sam presretna", tvrdi druga prevarena cura.

Posinak zna tajnu

"Vratila sam se s razgovora za posao u Houstonu i družila sam se sa sinovima svog muža. Najmlađi me zagrlio pa sam mu rekla da ga volim. Odgovorio mi je da i Jenna voli njega i njegovog brata. Pitala sam tko je Jenna, a on mi je odgovorio da je bila tu dok me nije bilo doma, spavala s njihovim tatom i pozvala prijatelje kod nas. Spakirala sam se i sljedećeg dana podnijela zahtjev za razvod braka", ispričala je prevarena supruga.

Istina kroz vrata hitne pomoći

"Radila sam noćnu smjenu na hitnoj kad su nakon prometne nesreće dovezeni moj dečko i cura s kojom me varao. Bilo mi je teško saznati tako nešto na poslu, ali nisam izazvala scenu. Rekla sam mu da sam nazvala njegovu majku i da je druga cura dobro. Problijedio je i mucao dok sam izlazila iz sobe", otkrila je prevarena medicinska sestra.

Nije joj trebalo dugo da zbroji dva i dva

"Dijagnosticirali su mi rak i krenula sam na liječenje. Jednog dana došla sam ranije doma da iznenadim supruga te sam ga našla s našom bračnom savjetnicom - u krevetu. Ispostavilo se da je moj rak izazvao HPV, koji sam dobila jer me svih deset godina braka varao", ispričala je svoju užasnu priču jedna žena.

Zaboravio je da ga cura prati na Instagramu

"Zaboravio je da ga pratim pa je objavio fotografiju ultrazvuka bebe koju je čekao s drugom", kratko je ispričala jedna žena.

Trebala je GPS, dobila je puno više

"Vozili smo se po drugoj državi, ja sam upravljala automobilom u jedan u noći, dok je on spavao. Dao mi je mobitel zbog GPS-a i dok sam gledala upute, neka cura mu je non-stop slala poruke. Počela sam njuškati i našla poruke, fotografije, snimke i pozive. Pitala sam ga o tome kad smo došli u hotel i nije htio priznati. Uzela sam svoje stvari, sjela na avion, vratila se doma, blokirala ga i nikad više nismo progovorili", otkrila je još jedna prevarena žena.

Slučajni poziv "mijenja sve"

"Slučajno me nazvao dok mu je mobitel bio u džepu dok je bio na poslu. Umjesto mrmljanja u pozadini, jasno sam čula kako priča nekome da me vara. Kad sam ga pitala za to, naljutio se što sam slušala i tvrdio da nisam dobro čula", opisala je cura koja je čula više nego što je očekivala.

Instagram izdajica

"Hodao sam s tom curom nekoliko mjeseci, a nakon što smo prekinuli našla je novog dečka. Manje od godine dana kasnije, objavila je da slave prvu godišnjicu. Bili su skupa još kad smo mi bili u vezi", priznao je jedini muškarac na ovom popisu.

Istina na prilazu

"Dok sam išla u srednju školu, poslala sam prijateljici poruku želi li sa mnom van. Rekla mi je da ima druge planove. Javila sam se dečku, a on mi je rekao da će večer provesti sa svojom obitelji. Kasnije te večeri vozila sam sestru na trening te sam prošla kraj kuće svog dečka. Vidjela sam automobil svoje frendice na njegovom prilazu. Javila sam se njegovoj sestri, a ona mi je rekla da su moj dečko i moja frendica otišli u kino skupa", prisjetila se ova prevarena žena.

Dečko na BDSM stranicama

"Proguglala sam korisničko ime koje je koristio na Tumblru i našla ga na BDSM stranicama. Brzo sam napravila profil kako bih ga stalkala i vidjela sam gomilu slika na kojima se seksa s drugom ženom. Tvrdio je da to nije on pa sam se javila toj ženi. Ona je potvrdila da su se seksali", otkrila je još jedna prevarena dama.

Vara je doslovno iznad glave

"Varao me sa susjedom koja je živjela iznad mene. Jednog dana čula sam buku i otišla gore te našla dečka kod nje. Bilo je jako neugodno", tvrdi ova prevarena djevojka.

Drugi profil na Snapchatu

"Saznala sam da ima drugi Snapchat na kojem je objavio slatki video s drugom curom. Lagao mi je, i to uspješno, pa sam prešla preko toga. Mjesec dana kasnije našla sam profil jedne cure na kojoj je bio moj dečko, a zeznuo se kad je rekao da nije vidio fotke iako se vidjelo da ih je lajkao", ispričala je još jedna.

Pročitajte više