30 dana mode i ljepote u Australiji

U SUBOTU, 1. rujna, započinje australski projekt nazvan "30 dana mode i ljepote" u organizaciji grupe 12 australskih najpoznatijih ženskih i lifestyle časopisa.

Radi se multimedijalnom i interaktivnom događaju kreiranom da ponudi modnim ljubiteljima čitav mjesec zanimljivih sadržaja. Iako se sama manifestacija održava u Australiji, cijeli projekt je online, pa postoji mogućnost sudjelovanja i iz drugih dijelova svijeta.

Modni događaji organizirat će se svaki dan tijekom cijelog rujna, a program uključuje više od četrdeset evenata, VIP zabava, susreta dizajnera, okruglih stolova i radionica. "Ovo je događaj koji će ponuditi priliku svima da nauče kako mogu iz sebe i svojih domova izvući ono najbolje, te izgledati savršeno", izjavio je Michael Clinton, jedan od organizatora.

Mnoge zvijezde, poput Drew Barrymore, Linde Evangeliste, Jennifer Lopez, Madonne, Kate Moss i Kate Winslet već su se unaprijed fotografirale za publikacije i online sadržaje, a na jučerašnjem svečanom VIP otvorenju projekta, svojim prisustvom potporu su pružile i ljepotice Elle Macpherson, Sarah Murdoch i Delta Goodrem.

ACP Magazines izdavačka grupa - Women's Lifestyle, uključuje velike medije poput Harper's BAZAAR, Madison, Shop, NW, Cosmopolitan, The Australian Women's Weekly, Take 5, TV Week, Woman's Day, Dolly, Cleo i Good Health & Medicine.

N.D.

Pročitajte više