30 milijuna pregleda: Snimila kako spašava curu od čudnog tipa

Screenshot: TikTok

JEDNA JE djevojka na svom TikTok profilu objavila video u kojem priskače u pomoć drugoj djevojci. 

Djevojka po imenu Nab prilazila je svom autu kad je s druge strane ceste primijetila djevojku kako priča s muškarcem odjevenim u crnu majicu s kapuljačom, crne hlače i s crnom maskom na licu. "Inače ne snimam ovakva videa, ali čini se da curi nije ugodno", rekla je. "Ma ja sam iz New Yorka, idem do nje. Cure trebaju pomagati curama."

Otišla je do njih i pravila se kao da poznaje drugu djevojku. "Bok, curo! Čekala sam te u autu. Tko ti je to?" pitala ju je. Muškarac je odgovorio da samo pričaju, a na njeno pitanje o čemu točno razgovaraju on je odgovorio da ju je pitao jesu li joj nožni prsti dugi. 

@pikanab

I WAS SO SCARED. THIS IS WHY GIRL NEED TO STICK TOGETHER. Has anything ever happened like this before to u?#fyp #fypage #pov #schoolpov #honab

♬ original sound - 🍉Nab🍉

Na to se nasmijala i povukla drugu curu pa su se užurbanim korakom udaljile. Njen je video pregledan već preko 30 milijuna puta.

Neki su komentirali da je video namješten, no Nab im je samo rekla da pogledaju u komentare koliko se žena javilo sa sličnim iskustvima te da su to svakodnevne situacije koje se neprestano događaju.

Pročitajte više