34-godišnja Ines pomogla je Bradu prebroditi težak razvod: "Nema drame ni pritiska"

Foto: Profimedia

Krajem prošle godine Brad Pitt (60) je službeno potvrdio vezu s 34-godišnjom dizajnericom nakita Ines de Ramon. Glumcu je to prva ozbiljna veza nakon razvoda od Angeline Jolie. Izvor blizak Bradu sada je za Daily Mail ispričao da mu je Ines jako olakšala burno razdoblje nakon razvoda od 48-godišnje glumice.

"Brad je sretan što nema nikakve drame s Ines. Ne misli ni na što negativno dok je s njom", rekao je izvor. Dodao je kako Brad s partnericom voli razgovarati o svojim glumačkim ulogama i cijeni što ga podržava u karijeri. "Nema drame ni pritiska. On joj vjeruje i smatra da je za njega najbolja. Sretni su i žele vidjeti kamo će ih zajednički život odvesti", dodao je izvor.

Iako su u sretnoj vezi, Ines i Brad ne planiraju vjenčanje. "Bradu nije problem ponovno se oženiti, ali trenutno o tome ne razmišljaju. Jako je sretan i zaljubljen, ali zaruka ili vjenčanja neće biti", rekli su ranije za Daily Mail izvori bliski glumcu. Osim toga, Brad je navodno upoznao Ines s većinom od šestero djece koju ima s Angelinom.

Podsjećamo, Ines de Ramon ranije je bila u braku s glumcem Paulom Wesleyjem, a strast i posao joj je skupocjeni nakit. Trenutno radi kao potpredsjednica tvrtke Anita Ko Jewelry. Četiri godine provela je u švicarskoj tvrtki luksuznog nakita De Grisogono.

Pročitajte više