FOTO Ovo su najbolje fotke s dočeka Baby Lasagne u Umagu, fanovi plesali i na krovu

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL/istarski.hr

Umag je organizirao svečani doček Marku Purišiću nakon osvojenog drugog mjesta na ovogodišnjem Eurosongu. 

"Što god da kažem, bit će malo za reći. Hvala vam što ste došli u tako velikom broju. Ljudi u Zagrebu su bili ponosni, ali ovdje se posebno osjeća ponos. Nema odustajanja, samo glavom kroz zid. Sve će doći kad-tad", poručio je Baby Lasagna okupljenima. Dva puta je izveo pjesmu Rim Tim Tagi Dim, a publika je s njim pjevala uglas. 

Lasagna je otkrio i što je ključno za uspjeh na Eurosongu. "Vjerovati mladim ljudima, vjerovati nekome tko zna bolje od tebe. Sagnuti glavu i slušati druge", rekao je. Najavio je koncerte na Šalati u Zagrebu (12., 13. i 14. rujna ove godine) te nastup na Sea Star Festivalu za malo više od tjedan dana. 

Na doček je, između ostalih, došao i Alen Vitasović. Neki su Lasagnu čak gledali i s krova i plesali na njegovu eurovizijsku pjesmu. U galeriji pogledajte najbolje fotografije s dočeka Baby Lasagne u Umagu.

Najbolji eurovizijski rezultat u povijesti Hrvatske

Lasagna je, podsjećamo, ostvario najbolji eurovizijski rezultat od osamostaljenja Hrvatske - završio je na drugom mjestu, a tek ga je nekoliko desetaka glasova dijelilo od pobjednice Švicarske. Dobio je i uvjerljivo najveći broj glasova publike, dok je Švicarsku na sam vrh doveo žiri. Publika je Lasagnu dovela najbliže vrhu što je mogla.

Baby Lasagna u nedjelju je dočekan i na Trgu bana Jelačića, gdje su se okupile tisuće ljudi. U jednom trenutku se i rasplakao.

Pročitajte više