Angelina Jolie i Brad Pitt dolaze u Hrvatsku!

I SLUŽBENO je potvrđeno da će Angelina Jolie doći u Hrvatsku na premijeru svog redateljskog prvijenca "U zemlji krvi i meda", koja će se održati 17. veljače. Kako su izvijestili iz Blitza, sa slavnom glumicom na zagrebačku će premijeru doći i njen dragi Brad Pitt te ostatak filmske ekipe predvođen glumcima Zanom Marjanović, Goranom Kostićem i Radom Šerbedžijom. U Hrvatsku Angelina s obitelji stiže nakon sarajevske premijere filma, koja će se održati 14. veljače.

Film "U zemlji krvi i meda" govori o ljubavnoj priči Danijela (Goran Kostić) i Ajle (Zana Marjanović), koja se odvija u pozadini rata u Bosni i Hercegovini. Našli su se sa suprotnih strana brutalnog etničkog sukoba - policajac Danijel je bosanski Srbin, a umjetnica Ajla je muslimanka. Prije početka rata su bili zajedno, ali nasilje koje preplavljuje zemlju mijenja i njihovu vezu.

Mjesecima kasnije Danijel služi pod zapovjedništvom svojeg oca, generala Nebojše Vukojevića (Rade Šerbedžija), kao oficir u Jugoslavenskoj vojsci. On i Ajla još se jedanput sreću kad nju trupe pod Danijelovim zapovjedništvom izvode iz stana u kojem živi sa sestrom Lejlom (Vanesa Glođo) i njenom bebom. Film prikazuje nevjerojatnu emocionalnu, moralnu i fizičku cijenu koju rat naplaćuje pojedincima.

Pročitajte više