Antonija Mišura u politici: Naša najljepša sportašica na HDZ-ovoj listi za Gradsko vijeće Šibenika!

Foto: Nikša Stipaničev/Cropix

OVOG četvrtka u podne šibenski je HDZ Gradskom izbornom povjerenstvu predao svoju listu kandidata za lokalne izbore čiji je nositelj dr. Željko Burić, a na njoj se nalazi i Antonija Mišura.

Najljepša hrvatska sportašica nalazi se na osmom mjestu liste HDZ-a za Gradsko vijeće, a vijest je za Index potvrdio Goran Pauk, župan i predsjednik Gradskog odbora šibenskog HDZ-a: "Upravo je obznanjeno da je Antonija Mišura na našoj listi za Gradsko vijeće. Ona je naš član, žena koja ima istu političku opciju i bila je voljna i željna podržati našu listu, listu HDZ-a i naših koalicijskih partnera".

Na upit kako su planirali da će Antonija obavljati svoje dužnosti ako uđe u Gradsko vijeće budući da je nedavno potpisala za francuski Toulouse Pauk je odgovorio: "Obavljat će dužnosti kako bude mogla, znate i sami kako to funkcionira u politici kad netko nije u mogućnosti biti prisutan. Ali, nama je izrazito drago da je poruka iza ovog poteza jasna, a to je da je Antonija s nama u sportskom i političkom smislu i na to smo iznimno ponosni".

 

 

Pročitajte više