Neočekivano iznenađenje: Nakon prvih proba za Eurosong svi pričaju o ovoj ženi

Foto: Eurovision/Instagram

Prve probe za ovogodišnji Eurosong su odrađene. Glavne favorite Eurosonga, Baby Lasagnu i Nemu, svi hvale nakon što su objavljene snimke s proba. No dogodilo se i neočekivano iznenađenje. 

Predstavnica Grčke Marina Satti oduševila je na prvoj probi i sada svi fanovi Eurosonga pričaju o njoj. Marina se natječe s pjesmom Zari, a nastup je obogaćen plesnom koreografijom. Trenutno se nalazi na osmom mjestu eurovizijskih kladionica.

Nastup za Zari spaja tradicionalne grčke elemente s modernim, urbanim vizualnim idejama. Marini, koja nosi ljubičastu pufnastu suknju, pridružuju se četiri plesača koji izvode točku inspiriranu uličnim plesom. Iza njih neon i grafiti osvjetljavaju Malmö Arenu.

@eurovision Put your hands up! @SATTI just achieved pop perfection at Greece's first rehearsal 🇬🇷 #Eurovision2024 ♬ original sound - Eurovision

1.7 milijuna pregleda u danu

Video njezine probe u jednom danu skupio je 1.7 milijuna pregleda i preko 170 tisuća lajkova. Twitter, Instagram i TikTok prepuni su komentara.

"Kraljica", "Je li ipak ona pobjednica Eurosonga 2024.?", "Svi duboko u sebi znaju da će ona pobijediti", "Švicarska, Hrvatska, Italija... Mislim da ćete pričekati još koju godinu da pobijedite", "Ovo je za top 3 sigurno", "Atena 2025.", "Ako ona ne pobijedi, prestajem gledati Eurosong", neki su od komentara.

Tko je Marina Satti?

Marina Satti rođena je 26. prosinca 1986. u Ateni. Majka joj je Grkinja, a otac iz Sudana, dok je Marina odrasla na otoku Kreti. Kao djevojčica počela je učiti svirati klavir, a potom je u srednjoj školi upisala klasično pjevanje. Završila je glazbeni studij u Ateni i Bostonu.

Debitantski singl objavila je 2016. godine, a nosio je naziv Koupes. Njena pjesma Mantissa iz 2017. bila je na prvom mjestu najslušanijih singlova u Grčkoj te godine. 

Marina će nastupiti u prvoj polovici drugog polufinala 9. svibnja.

Pročitajte više