Antonija Stupar Jurkin zaštitno lice emisije "Eurojackpot"!

Foto: Press

VODITELJICA RTL Extra Magazina, Antonija Stupar Jurkin, od petka 1. veljače postaje zaštitno lice i voditeljica igre Eurojackpot, koja će se prikazivati svakog petka u 23.05 h na RTL Televiziji!

Hrvatska je 14 zemlja sudionica igre Eurojackpot, pridružujući se tako velikoj obitelji s 240 milijuna građana EU. Hrvatska Lutrija u ovu „uniju“  ulazi zajedno s lutrijama Švedske, Norveške, Islanda, Litve i Latvije.

Eurojackpot je jedna od najomiljenijih igara na sreću stanovnika Unije. Postoji od ožujka 2012. godine i dosada je podijeljeno više od 200 milijuna Eura. Najveći dobitak je otišao u Njemačku i to nevjerojatnih 27.545.857,50 Eura! 



Od 1. veljače, a potom i svakog petka, od 23.05 h na RTL Televiziji prikazat će se izvlačenje kuglica igre Eurojackpot iz finskog Helsinkija za najmanje 10 milijuna Eura dobitka! Antonija Stupar Jurkin voditeljica je i zaštitno lice Eurojackpota te time dobiva dodatan angažman jer nastavlja voditi i RTL Extra Magazin.

„Vjerujem da će nova igra biti vrlo popularna, dobici su zaista primamljvi. Moram priznati da čak i ja koja nisam dosada igrala ovu vrstu igara, odlučila uplatiti prvu kombinaciju. Nikada se ne zna. Ne propustite nas gledati svaki petak u 23.05 h na RTL Televiziji“ – izjavila je Antonija.

Eurojackpot – svaki petak od 1. veljače u 23.05 h na RTL Televiziji!

 

Pročitajte više