Apsolutni dokaz da zbog društvenih mreža zauvijek možemo zaboraviti na privatnost

Screenshot: Twitter

VIJEST koja se ovog ponedjeljka brzinom munje proširila američkim medijima, vrlo je vjerojatno dosad najveći dokaz da zbog društvenih mreža možemo jednom zavijek zaboraviti na intimu.

Naime, njujorški komičar Kyle Ayers dospio je u medije zahvaljujući tomu što je preko svojeg profila na Twitteru doslovno uživo prenosio svađu koja je prethodila prekidu jednog ljubavnog para. I iako još uvijek nije poznato je li priča lažna ili ne, Ayers je itekako uspio privući pažnju, a uvodna objava koju je napisao bila je: "Par na mojem krovu je upravo pred prekidom. Ja sam samo pokušavao uživati u pogledu. Sad ću uživo tweetati njihov prekid #roofbreakup".

Nakon toga uslijedilo je otprilike 50 minuta kontinuiranih objava koje američki mediji nazivaju "urnebesno smiješnima", a čitavu sagu, koja uključuje svađe oko SMS-ova, nemogućnosti da se dečko odluči na korak useljenja, djevojku kojoj je dosta jer joj on ne može reći da je voli i puno drugih općih mjesta kad su u pitanju ljubavne veze, možete pročitati u nastavku.

Pročitajte više